Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Trailer za Season of the Witch

Autor: Belmorn

nikola-kavez-season.jpgIzašao je trailer za novi nadnaravni triler s Nicolasom Cageom i Ronom Perlmanom u glavnim ulogama. Njih dvojica glume vitezove iz 14. stoljeća koji se vraćaju kući iz Križarskih ratova. Redatelj filma Dominic Sena već je surađivao s Cageom na filmu Gone in 60 Seconds.

Neke od scena su snimane i u Hrvatskoj prije pola godine i to one u kojima je Cage glumio brodolomca na rtu Kamenjak nedaleko od Pule. 
Film smješten u doba kuge fokusira se na tadašnje vjerovanje da su za pošast Crne smrti odgovorne vještice. Dvojica križara su zadužena da isprate jednu od vještica (Claire Foy) do udaljene opatije gdje bi se nad njom vršio ritual čišćenja.
Season of the Witch u kinima izlazi krajem ožujka 2010. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona