Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izašao trailer za "Assassin`s Creed: Lineage" film

Autor: Belmorn

assassins_creed_ii.jpgPredstavljen je trailer za igrani film prema igri Assassin's Creed II s podnaslovom Lineage. Film je u cijelosti sniman ispred zelenog platna s digitalnom pozadinom, u stilu stiliziranih Sin Cityja i 300.

Da podsjetimo, Assassin's Creed II je stealth igra iz trećeg lica u kojoj igrač vrši atentate nad povijesnim ličnostima Rima, Firence i Venecije u vrijeme renesanse.

Glavni lik filma i igre jest talijanski plemić Ezio Auditore kojem su suparničke obitelji pogubile oca. Motiviran osvetom i potpomognut da Vincijevim izumima, Ezio se uči umijeću atentatora kako bi podario slatku smrt svojim rivalima.

Ekranizacija je prvotno najavljena kao mini-serija od tri epizode, ali se sada čini da će se početi prikazivati u kinima za vrijeme božićnih blagdana. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona