Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Autor: Belmorn

heath-ledger-hangs-himself-00.jpgKonačno je predstavljen trailer za posljednji film Heatha Ledgera "The Imaginarium of Doctor Parnassus". Glumac je tragično preminuo tokom snimanja što je odgodilo produkciju i ugrozilo završavanje filma budući da je Ledger bio ključan lik u priči. Kako bi film ipak bio snimljen do kraja, u Ledgerovu su ulogu uskočili Johnny Depp, Jude Law i Colin Farrell.

Redatelj filma, bivši Pythonovac Terry Gilliam (Brazil, 12 Majmuna i Strah i prijezir u Las Vegasu) prilagodio je scenarij da bolje objasni transformacije glavnog lika.

The Imaginarium of Doctor Parnassus je film o putujućem kazalištu koje vodi tisuću godina star Dr. Parnassus (Cristopher Plummer). Zbog ugovora koji je sklopio s Vragom, on posjeduje magično ogledalo kroz koje može putovati van stvarnosti. U filmu glume i Verne Troyer kojeg mnogi pamte po ulozi Mini Me-a iz filmova o Austinu Powersu, model Lily Cole i Tom Waits, legendarni pjevač-tekstopisac i glumac.

 Trailer neobičnog filma koji bi u našim kinima trebao izići krajem prosinca pogledajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona