Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Moon

Autor: Belmorn

moon_poster.jpgSam Rockwell glumi zaposlenika na mjesečevoj postaji koji iskopava plin Helij 3, uz čiju bi se pomoć mogla popraviti ekološka kriza na Zemlji. Jedino društvo koje ima jest robot Gerty (glas Kevina Spaceyja), a dva tjedna prije isteka njegovog trogodišnjeg ugovora, sve krene po zlu. Dođe do komplikacija prilikom bušenja i astronaut posumnja da ga tvrtka želi zamijeniti mlađim klonom njega samoga. Uz glavobolje i halucinacije počinje gubiti razum, a vremena je sve manje da otkrije što se zaista događa.

Ovo je redateljski debi Duncana Jonesa, sina glazbene ikone Davida Bowieja. Film je već prikazan na filmskom festivalu Sundance gdje je stekao naklonost kritike.

Još nije poznato kada će film doći u hrvatska kina, ali dok čekate, pogledajte trailer i otkrijte o čemu se radi. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona