aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Novi međunarodni trailer za Harryja Pottera

Autor: Belmorn

hp_half-blood.jpgIzašao je novi trailer za film Harry Potter i Princ miješane krvi. Šesti film u serijalu režira David Yates koji je radio i na Redu feniksa. Ako je za vjerovati trenutnom rasporedu, film će u hrvatskim kinima biti prikazan 16. srpnja, dan prije američke i engleske premijere!

Dumbledore sprema Harryja za konačni obračun s Voldemortom. Kako bi otkrili njegove slabosti, udružuju se s Dumbledoreovim starim kolegom profesorom Horaceom Slughornom koji je poučavao Voldemorta. U međuvremenu, u Hogwartsu divljaju hormoni i Harry se postepeno veže za Ronovu sestru Ginny. Ljubomorna Hermiona pak ne želi otkriti svoje osjećaje Ronu, kojeg osvaja Lavander Brown...

Ove romantične zavrzlame imaju smisla svima koji su čitali knjige, a ako i niste, svejedno pogledajte trailer u visokoj rezoluciji na YouTubeu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona