Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Battlestar Galactica: The Board Game novosti

Autor: Exxar

bsg_boardgame.jpgVeć je neko vrijeme poznato kako je pod okriljem Fantasy Flight Games u izradi igra na ploči Battlestar Galactica (o čemu smo uostalom već izvještavali), no tek sada je objavljen datum izlaska. Tako će Battlestar Galactica: The Board Game biti puštena u prodaju tijekom 10. mjeseca ove godine.

Što se same igre tiče, ona će biti polukooperativna, što znači da će igrači međusobnom suradnjom rješavati probleme koji zadešavaju flotu, ali će istovremeno morati paziti na cylonskog uljeza u svojim redovima. Pored ploče, ova masivna igra sadržavat će 32 detaljna modela svemirskih brodova, stotine karata te mnoštvo raznih brojača. Namijenjena je za 3 do 6 igrača, a partija će trajati između 2 i 3 sata.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona