Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Walking Dead igre na ploči

Autor: Exxar

the_walking_dead_the_board_gameU izradi su čak dvije Walking Dead igre na ploči: jedna temeljena na originalnom stripu Roberta Kirkmana, a druga na AMC-ovoj hit seriji.

Z-Man Games stoje iza The Walking Dead: The Board Game, igre bazirane na stripu. Nije poznato puno detalja o igri, osim toga da će prikazivati likove i situacije iz stripa. Dizajner Keith Tralins kaže kako im je cilj dati igračima priliku da se osjećaju kao da moraju preživjeti u postapokaliptičnom svijetu sa hordama navaljujućih zombija za petama. Igra bi se trebala u prodaji naći tijekom ljeta po cijeni od oko 40 američkih dolara.


the_walking_dead_board_game

The Walking Dead Boardgame je pak temeljena na seriji, a izrađuje ju Cryptozoic Entertainment (poznati po WoW TCG-u). U njoj igrači poprimaju uloge likova iz serije koji se bore protiv najezde zombija, no ako neki igrač bude ugrizen, postane zombi te surađuje sa ostalim inficiranim igračima protiv onih koji su još ljudi. Igra bi trebala biti puštena u prodaju tijekom rujna. Inače, Cryptozoic razvija i Walking Dead TCG, također temeljen na seriji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona