Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dan zagrli gamera

Autor: ns1

hug_a_gamer_100Ponedjeljak je uvijek svima najgori dan, početak radnog tjedna, nagli preokret od ležernog vikenda... Ali danas, 29.11. on je postao jedan od najdražih dana svim gamerima svijeta jer danas se obilježava Dan grljenja gamera (Hug A Gamer Day).

 

"Postoje dani kada nosimo ručnike, postoji dan kada pričamo kao gusari, ali sudeći prema internet istraživanju, ovo je prvi planirani 'Dan zagrli gamera'."

Po svemu sudeći, ovo je krenulo na Facebooku gdje ovaj događaj ima preko 170.000 ljudi koji su rekli kako će iskoristiti ovaj dan. Ne postoje posebna pravila. Jednostavno zagrlite sebi najbližeg gamera i tako mu dajte podršku u njegovom daljnjem... igranju. Samo pripazite na sve one reflekse od igranja da vas ipak ne bi krivo shvatio/la.

Ovaj datum nije slučajno izabran, naime na današnji dan 1972. godine Nolan Bushnell je prvi puta predstavio igru "Pong".

Svim gamerima koji nas čitaju šaljemo jedan veliki zagrljaj te pozivamo sve vas da učinite isto i proširite vijest dalje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona