Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ukida se Vampire: The Eternal Struggle TCG

Autor: Exxar

vtes_back.gifIz White Wolfa dolazi tužna vijest: ukida se Vampire: The Eternal Struggle, jedan od najstarijih TCG-ova na tržištu. Kao razlog ukidanja White Wolf navode "nemogućnost da nastave podržavati V:TES zajednicu na odgovarajući način" te neuspjeh u pregovorima oko prodaje licence.

Vampire: The Eternal Struggle 1994. stvorio je Richard Garfield te je tobila druga njegova igra te vrste, nakon godinu dana ranije izdanog Magic: The Gatheringa. Igra je bila smještena u setting Vampire: The Masquerade pen and paper RPG-a, a originalno je bila nazvana Jyhad po vječnom sukobu između vampira u tom settingu. Godinu dana nakon izdavanja preimenovana je u Vampire: The Eternal Struggle. Garfield je u svojim intervjuima više puta izjavio kako je dizajn igre temeljio na iskustvima koja je stekao prilikom stvaranja Magic: The Gatheringa te daje u V:TES-u ostvario puno elegantniju, funkcionalniju i zabavniju mehaniku.

Iz White Wolfa također dolazi obavijest da će se usprkos prestanku rada na igri V:TES turniri održavati i iduće godine, no teško da će to utješiti ikoga. Nadamo se da Vampire: The Eternal Struggle pada u torpor, a ne u konačnu smrt.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona