Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Fantasy Flight Games naslovi

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgFantasy Flight Games ovaj su tjedan izdali tri nova naslova: The Winds of Magic za Warhammer Fantasy Roleplay, igru na ploči Battles of Westeros, te drugu uvodnu avanturu za Deathwatch, Oblivion's Edge.

wfrp_winds_of_magic_150.pngThe Winds of Magic najnoviji je boxed set za treću ediciju Warhammer Fantasy Roleplaya. Iskusnim warhammerašima već je iz naziva jasno o čemu se radi, a za one malo manje upoznate sa Warhammer Fantasy settingom - The Winds of Magic bavi se magijom u Old Worldu. Proširuje do sada objavljene informacije o magiji, donosi nove opcije za čarobnjake, sadrži mnoštvo novih spellova itd. Tu je i (samo za GM-ove oči) osvrt na tamnu stranu magije, informacije o Tzeentchu i njegovim demonskim podanicima te pravila za korupciju i mutaciju uzrokovanu magijom. Prodajna cijena je oko 50 američkih dolara.

battles_of_westeros_150.pngO Battles of Westeros smo već pisali - radi se o taktičkoj igri na ploči za dva igrača smještenoj u setting A Song of Ice and Fire serijala Georgea R. R. Martina. Igra je temeljena na Battlelore pravilima te rekreira sukobe između kuća Stark i Lannister. Na raspolaganju je deset gotovih scenarija, a tu su i pravila za kreaciju vlastitih. U kutiji se nalazi preko stotinu plastičnih figurica i karata, bogato ilustrirana dvostrana ploča i mnoštvo drugih komponenti. Prodajna cijena je oko 80 američkih dolara.

deathwatch_oblivions_edge_150.jpgOblivion's Edge druga je uvodna avantura za Deathwatch RPG, a nastavlja tamo gdje je Final Sanction (izdana u sklopu ovogodišnjeg Free RPG Daya) stala. Tyranidska invazija Avalosa u punom je zamahu, a igrači se moraju suprostaviti alienima prije nego li unište sav život na planetu. Kao i Final Sanction, Oblivion's Edge je besplatna te je se može skinuti s Deathwatch stranice za podršku u dvije razine kvalitete.

A kada smo već kod Deathwatcha, za jesen je najavljen Game Master's Kit. Sadržavat će GM screen, zbirku NPC-ova, savjete za GM-a, proširen sustav generacije misija te gotovu avanturu. Prodajna cijena će biti oko 20 američkih dolara.

deathwatch_gm_screen_150.png

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona