Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Heirs to the Blood

Autor: Exxar

vtes_back.gifNakon nekoliko odgoda u prodaju je konačno puštena Heirs to the Blood, najnovija edicija u White Wolfovom TCG-u Vampire: The Eternal Struggle. Fokus ove nove edicije je na bloodlineovima, često opskurnim izdancima vampirskih klanova.

Heirs to the Blood donosi preko 190 novih karata - 168 od njih mogu se dobiti u boosterima od po 11 karata, a ostale se mogu naći u četiri nova preconstructed decka (Lasombra/Kiasyd, Nosferatu/Samedi, Tremere/Gargoyles i Ventrue Antitribu/Salubri Antitribu). Osim toga, uvedene su nova Research mehanika i dvije pseudodiscipline Maleficia i Striga.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona