Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rogue Trader u prodaji

Autor: Exxar

rogue_trader.jpgDruga igra u Warhammer 40,000 Roleplay liniji konačno je ugledala svjetlo dana. Dugoočekivani Rogue Trader od srijede se može pronaći na policama trgovina po cijeni od oko 60 američkih dolara.

Za razliku od Dark Heresyja u kojem su igrači poprimali uloge agenata pod budnim okom Inkvizicije, u Rogue Traderu sami su svoji gospodari. S ovlastima primljenim putem prastarih punomoći, Rogue Traderi i njihova posada među rijetkim su ljudima u mračnom univerzumu Warhammera 40,000 koji imaju slobodu nad vlastitom sudbinom. Na njihovim ekspedicijama neistraženim predjelima svemira opasnost vreba na svakome koraku, no oni koji ju prebrode bit će obasipani skrivenim bogatstvima i vječnom slavom. Oni manje sreće bit će zaboravljeni i vjerojatno će doživjeti sudbinu goru od smrti...

Za više informacija o ovoj igri pridružite nam se na Eydisu!

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona