Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novo iz Fantasy Flight Games

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgAmerička izdavačka kuća Fantasy Flight Games početkom mjeseca izdala je čak četiri nova naslova. O prva dva smo već pisali, dok vam druga dva predstavljamo po prvi put.

Battlestar Galactica: Pegasus Expansion je prva ekspanzija za BSG igru na ploči. Podsjećamo, radi se o semi-kooperativnoj igri u kojoj je igračima u cilju surađivati radi preživljavanja, no jedan od njih je zapravo Cylonac što u igru unosi intrige i nepovjerenje. Pegasus donosi dvije nove ploče: Battlestar Pegasus i planetu New Caprica koje se mogu koristiti individualno ili zajedno. Naravno, tu su i drugi novi elementi kao dodatne karte svih vrsta, sedam novih likova, itd. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

Chaos in the Old World je igra na ploči smještena u mračni svijet Warhammer Fantasy Battles igre minijaturama. Igrači poprimaju uloge jednog od četiri boga Kaosa, te se kroz svoje kultiste i ratnike međusobno nadmeću za prevlast na svijetu. Prodajna cijena je oko 60 američkih dolara.

Descent Quest Compendium je sourcebook za igru na ploči Descent: Journeys in the Dark. Igra se kroz scenarije, a ovaj dodatak donosi njih 16 iz pera renomiranih autora kao što su Monte Cook, Keith Baker ili John Kovalic. Prodajna cijena ovog tvrdo uvezanog izdanja na 96 stranica je oko 30 američkih dolara.

Ad Astra je nova igra na ploči za 3 do 5 igrača. Smještena je u budućnost u kojoj su ljudi kolonizirali čitav sunčev sustav i u procesu se razvili u pet različitih vrsta. No naše Sunce se bliži kraju svog života, stoga je neophodno pronaći novi dom. Igrači poprimaju uloge vođa različitih vrsta a cilj im je što više se proširiti izvan Sunčevog sustava i kolonizirati što više planeta. Ograničenost resursa dovodi do sukoba, no ponekad je bolje surađivati, barem na neko vrijeme. Prodajna cijena je oko 60 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona