Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Battlestar Galactica: The Board Game - Pegasus Expansion

Autor: Exxar

bsg_boardgame_pegasus.pngFantasy Flight Games najavili su izdavanje prve ekspanzije za Battlestar Galactica igru na ploči. Pegasus Expansion trebao bi se na policama trgovina naći tijekom jeseni.

Ova ekspanzija donosi dvije nove ploče za igranje - Battlestar Pegasus i planetu New Caprica. Mogu se koristiti zasebno, ili u kombinaciji međusobno te sa originalnom pločom. Svaka dodatna ploča unosi nove elemente u igru, tako recimo New Caprica ploča omogućuje simulacije pobunu ljudske populacije na planetu. Pored novih ploča, Pegasus Expansion donosi i mnoštvo novih karata, nekoliko novih komponenti (npr. dva plastična Basestara), te sedam novih likova čije uloge igrači mogu poprimiti. Među njima se nalazi i novi tip lika - Cylon Leader.

Najavljena prodajna cijena je 40 američkih dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona