Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vampire The Eternal Struggle: Ebony Kingdom

Autor: Exxar

vtes_ebonykingdom.jpgProšli tjedan u prodaju je pušten Ebony Kingdom, nova (prva ovogodišnja) edicija za Vampire: The Eternal struggle tcg. Za one koji nisu upoznati s ovom igrom, radi se o tcg-u baziranom na White Wolfovom starom settingu World of Darkness (oWoD) kojega je, nakon Magic: The Gatheringa, dizajnirao Richard Garfield.

Ebony Kingdom donosi 60 novih karata, a fokusira se na prastare afričke vampire - Laibon. Oni su se do sada klonili vampirskog sukoba, no došlo je vrijeme da se i oni pridruže Jyhadu, gdje se namjeravaju popeti do vrha.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona