Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ghost Busters 3

Autor: Belmorn

ghostbusters_3.jpgProšlo je više od 20 godina, ali svijet nije zaboravio Ghost busterse. Prva dva filma zabilježila su odličan uspjeh i stekla naklonost publike pa zašto se onda toliko čekalo za nastavak? Sigourney Weaver i Bill Murray nisu htjeli snimati još jedan film u serijalu, ali je Dan Aykroyd ipak napisao scenarij.

Njegovi Ghost Busters III: Hellbent trebali su biti CGI film uglavnom zbog budžeta, ali projekt nije zaživio. Prije par godina Harold Ramis naglasio je kako želi da Ben Stiller glumi Murrayevog nasljednika u oživljenom projektu koji se tada trebao zvati Ghost Busters in Hell. Ni ta zamisao nije dugo potrajala.

Napokon, krajem prošle godine Columbia Pictures potpisao je ugovor s piscima Leeom Eisengergom i Geneom Stupnitskym (američki "U uredu") da naprave scenarij za Ghostbusterse. Film će imati svu staru postavu (čak je i Murray izrazio interes da se pojavi), ali i nove istjerivače duhova. Judd Apatow (Knocked Up, Superbad) će producirati film koji bi se trebao početi snimati krajem godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona