Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

True Blood na HBO

Autor: Belmorn

trueblood-news.jpgNa hrvatskom HBO-u premijerno će se prikazati hit-serija True Blood, kod nas prevedena kao „Okus krvi“. Premijera je 2. veljače (ponedjeljak) u 22 sata.

True Blood je dramska serija snimana prema serijalu vampirskih knjiga o Sookie Stackhouse (Southern Vampire Mysteries) koje je napisala Charlaine Harris. Alan Ball, scenarist koji je radio na seriji Dva metra pod zemljom i osvojio zlatni kipić za Vrtlog života, primio se Okusa krvi i snimio najpopularniju HBO-ovu seriju nakon Sopranosa i Seks i Grada.

Zahvaljujući japanskom znanstveniku koji je uspio stvoriti sintetsku krv, ljudi više nikad neće morati donirati. Isto tako, vampiri više nemaju potrebu loviti ljudsku stoku za tu životnu tekućinu, pa su odlučili „izići iz lijesova“ i obznaniti svoje postojanje svijetu. U malom luisianskom gradu na rubu močvare, vampira još nisu ni sreli. Sve se mijenja kad u lokalni bar uđe vampir Bill...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona