Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Stardust

Autor: Belmorn
stardust.jpgHolywood je lansirao još jedan fantasy film "Stardust" i nadamo se kako ga nećete morati tražiti u našim kinima pod nazivom "Zvjezdana prašina".

Ukratko, film je okupio impresivnu ekipu glumaca (De Niro, Peter O'Toole, Michelle Pfeiffer) i možemo se samo nadati da će ih film biti dostojan.

Priča je rađena prema best-seller romanu Neil Gaimana gdje priča počinje u Engleskoj, a završava u magičnom svijetu. Mladić Tristan (Charlie Cox) zavodi lokalnu ljepoticu Victoriu (Sienna Miller) i u jednom trenutku joj obećaje donjeti zvijezdu koja je pala s neba. Da bi došao do nje mora proći preko granica sela (koja nitko nije prošao - naravno) i zaputiti se u nepoznato - misteriozno i zabranjeno.

Tristan pronalazi zvijezdu, ali ne kao meteor (kamen) već kao mladu djevojku, ljutu i ranjenu Yvaine (Claire Danes) i zadnje što je njoj na pameti jest da ju se prezentira kao nagradu nekoj djevojci na drugom kraju svijeta.
Međutim, više njih traži zvijezdu: četiri sina umirućeg kralja (Peter O'Toole) i duhovi njihovih troje mrtve braće traže zvijezdu kako bi mogli vladati; tri zle vještice predvođene ubojitom Lamiom (M. Pfeiffer) traže srce zvijezde kako bi opet postale mlade (i lijepe?).

I tako Tristan i Yvaine su prisiljeni bježati a bjeg im otežavaju kapetan letećeg gusarskog broda (De Niro) i sumnjivi trgovac Ferdy the Fence (Ricky Gervais).

Naravno, to ne bi bio američki film da nije spoj "otkrića prave ljubavi" i opasnosti.

Živi bili pa vidjeli!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona