Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Serenity

Autor: Belmorn

serenity.jpgFilm koji su mnogi fanovi serije "Firefly" čekali, 2005. godine je napokon došao u kina i spasio obraz seriji koju je televizijska kuća "Fox Network" tako naprasito prekinula. Da objasnimo manje upućenim čitateljima, radnja filma se odvija 500 godina  u budućnosti. Zemlja više ne može podnijeti tako veliki broj ljudi, te su ljudi krenuli u istraživanje drugih planeta za nastaniti. Nakon "teraforminga" mnogi su svjetovi pretvoreni u okolinu prihvatljivu za  čovječanstvo. Da sve bude gore, izbio je rat između centralnih svjetova i graničnih. Radnja filma prati kapetana Malcoma (Nathana Filliona) i njegovu posadu 7 godina nakon rata. Film se nastavlja na seriju, te dovršava priču.

Redatelj Joss Whedon, ujedno i scenarist, poznatiji nam je kao scenarist i redatelj serija "Buffy ubojica vampira" i "Angel". Odličan humor, fantastični prikaz svemirske bitke i odlično razrađena veza među likovima svrstavaju ga među desetak velikih holivudskih  scenarista. Glumci su većinom mladi, talentirani i nepoznati: Alan Tudyk, Gina Torres, Morena Baccarin i Adam Baldwin. Iako nije postigao veliki uspjeh na kino blagajnama, cilj je bio više da se zadovolje nesretni fanovi i mislim da su u tome uspjeli uz potpunosti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona