Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novo iz White Wolfa

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifWhite Wolf je ovaj mjesec izdao pet novih dodataka za svoje roleplaying igre.

Dreams of the First Age je dugo očekivani boxed set koji donosi materijale potrebne za igru tijekom mitskog razdoblja Exalted univerzuma, za vrhunca vladavine Solara, prije njihove uzurpacije. Cijelokupan print run je rasprodan preorderima, što privatnima, što od distributera, tako da Dream of the First Age možete nabaviti jedino u trgovinama, ili rabljeno.

Slijede tri nova World of Darkness izdanja. Tribes of the Moon za Werewolf: The Forsaken donosi detaljne informacije o plemenima Mjeseca, te materijale potrebne za igru likova koji im pripadaju. World of Darkness: Innocents donosi pravila koja omogućuju igranje djece u svijetu tame. Ovo je malo netipičan naslov, no tko voli neka izvoli. Grimoire of Grimoires za Mage: The Awakening donosi nove grimoire za magove (tko bi rekao), zajedno sa spellovima i svime što ide uz to.

I na kraju, tu je Dark Factions za World of Warcraft rpg. Ovaj dodatak donosi informacije o 15 nezavisnih fakcija u svijetu Warcrafta, kao što su goblini, nage i pandareni, te naravno materijale koji omogućuju igranje njihovih članova, poput klasa, featova, spellova i ostaloga.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona