Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Scion Companion Part One

Autor: Exxar

scion_companion_1.jpgIz White Wolfa dolazi prvi dio Scion Companiona, dodatka za istoimenu roleplaying igru u kojoj igrači poprimaju uloge djece bogova, te prolaze put od moćnih smrtnika do elevacije na božanski status.

Scion Companion Part One uvodi novi panteon, Tuatha Dé Danann, te sve što je potrebno za njegovo uključenje u igru. Ovaj dodatak u pdf-only izdanju prvi je dio Scion Companiona koji će biti izdan kao hardcover do kraja godine, a do tada će biti izdana još tri djela. Prodajna cijena je 5.5 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona