Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vampire: The Requiem - Lords Over the Damned teaser

Autor: Exxar

vtr-ventrue_lords_over_the_damned.jpgIz White Wolfa nam dolazi teaser za nadolazeći Vampire: The Requiem clanbook - Ventrue, Lords Over the Damned. Ovo nije izvadak iz same knjige, već ogledni primjerak materijala i stila kojim je knjiga pisana.

Osim njihove tajne povijesti i ostalog fluffa vezanog uz klan Ventrue, ovaj clanbook donosi i povratak ludih Malkaviana te naravno nove merite, bloodlineove, discipline i slične opcije za kreaciju likova.

Ventrue: Lords Over the Damned će biti dostupna za oko tri tjedna, a prodajna cijena bit će 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona