Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novo iz White Wolfa

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifProšli mjesec White Wolf izdali su samo (za njihove prilike) dva naslova za svoje roleplaying igre - Scion: God i Fall of the Camarilla.

Za neinformirane, Scion je igra u kojoj igrači poprimaju uloge djece bogova, te se bore protiv podanika titana koji su započeli rat protiv bogova za prevlast nad svijetom. Scion: God je treća knjiga u ovoj seriji, koja konačno podiže Scione na razinu bogova, no također ih čeka i najveći izazov do sada: borba protiv samih titana, umjesto samo njihovih podanika kao što je to bio slučaj prije.

Fall of the Camarilla je chronicle (avantura) za Vampire: The Requiem, a bavi se propašću posljednje velike ujedinjene vampirske zajednice za vrijeme starog Rima. Omogućuje igračima da pokušaju spasiti ili uništiti Camarillu kroz tijek događaja koji se proteže preko stotinu godina ili, naravno, da se odmaknu od svega toga i bave sakupljanjem svoje vlastite moći i manipulacijom povijesti. Osim same avanture, ova knjiga donosi i neka nova pravila, te nešto informacija za vođenje avantura smještenih u Bizantu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona