Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Scion: God

Autor: Exxar

scion_god.jpg23.1.2008. izlazi Scion: God, treći naslov u novoj Scion roleplaying liniji od White Wolfa. Kroz prve dvije knjige Scioni su prošli put od smrtnih potomaka bogova do polubožanskog statusa, a sada su i sami postali bogovima, te se pridružili svojim roditeljima u ratu protiv Titana.

Scion: God donosi sve što je potrebno za elevaciju Scion likova iz polubogova u bogove, uključujući nove moći i sve što ide uz njih. No  ukoliko nemate prve dvije knjige (Hero i Demigod), ostat ćete kratkih rukava jer ne postoje pravila za kreaciju God Sciona od nule. Šest gotovih likova slaba su utjeha za ovo, i vjerujemo kako bi autorima bila puno bolja ideja da su skratili uvodnu priču koja se proteže preko čak tridesetak stranica i neke od njih utrošili barem na sažetak pravila za kreaciju lika.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona