Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Clix novosti iz lipnja

Autor: Exxar

wizkids_logo

Protekli mjesec donio nam je nekoliko novosti vezanih uz Clix porodicu igara minijaturama iz WizKidsa. Tako su najavljeni HeroClix Online i prva ekspanzija za Star Trek Expeditions.

HeroClix već skoro deset godina mnogim igračima daje sate i sate zabave uz tabletop borbe minijaturama, a WizKidsi su u suradnji sa Icarus Studios ovu igru odlučili prenijeti i na virtualne stolove. Tako će u digitalnoj verziji igre (zasad planirane samo za PC) biti prisutne mnoge minijature iz tabletop verzije, a igrači će među ostalim moći sudjelovati i u turnirima za koje se najavljuju vrijedne nagrade. HeroClix Online trenutno se nalazi u beti za koju je doduše potrebno platiti, no iz Icarus Studiosa govore kako će se korisnički računi sa svim dotad osvojenim nagradama prenijeti u punu verziju igre, čiji datum puštanja u optjecaj još nije poznat. Trenutno se od dostupnih minijatura spominju one iz Hammer of Thor seta i Fantastic Four starter seta, a igra će redovito biti proširivana novim figurama i bojnim poljima.

suluZa Clix igru na ploči Star Trek Expeditions baziranu na J.J. Abramsovom filmu je pak najavljena prva ekspanzija, trenutno nemaštovitog imena Star Trek Expeditions Expansion Set. U prodaji će se naći tijekom listopada po cijeni od oko 15 američkih dolara, a u igru će dodati tri nova lika -  Mongomery Scotta, Hikaru Sulua i Pavel Chekova. Osim toga, ekspanzija podržava igru za jednog igrača više, te će tako Star Trek Expeditions sa ovom ekspanzijom moći igrati pet igrača. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona