Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Diana Jones 2011 nominacije

Autor: Exxar

DianaJonesAwardOdbor za dodjelu Diana Jones nagrade za izvrsnost u društvenim igrama objavio je finalnu listu nominacija za ovogodišnju dodjelu nagrade.

Finalisti nominacija su:

  • Catacombs, igra na ploči iz Sands of Time Games
  • The Dresden Files RPG iz Evil Hat Productionsa
  • Escape from the Aliens in Outer Space, igra na ploči iz Cranio Creationsa
  • Fiasco, RPG iz Bully Pulpit Games
  • Freemarket, RPG iz Sorencrane MRCZ

Dobitnik ovogodišnje nagrade biti će objavljen 3. kolovoza na Diana Jones Award and Freelancer Partyu u Indianapolisu, neslužbenom početku Gen Con Indya.

The Diana Jones Award for Excellence in Gaming, kako je puni naziv ove nagrade, nagrada je koja se svake godine dodjeljuje osobi, proizvodu, tvrtci, događaju ili bilo čemu drugome što se, po mišljenju većinom anonimnog odbora sačinjenog od veterana igraće industrije, tijekom protekle godine najviše istaknulo po izvrsnosti. Više informacija o nagradi možete pronaći na službenoj stranici

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona