Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova World of Darkness izdanja iz ožujka

Autor: Exxar

White Wolf protekli je mjesec izdao tri nova dodatka za svoje World of Darkness igre: Mage Noir za Mage: The Awakening, prvi dio Forsaken Chronicler's Guidea za Werewolf: The Forsaken te Danse Macabre za Vampire: The Requiem.

mage_noirMage Noir je PDF-only dodatak za Mage: The Awakening, a zapravo se radi o worldbooku koji opisuje svijet Magea tijekom 40-ih godina 20. stoljeća. Nakon Drugog svjetskog rata mnogo se toga promijenilo, a posljedice se osjete i u nadnaravnom svijetu. Sourcebook sadrži kratak povijesni pregled Amerike 40-ih godina iz perspektive magova, savjete za igrače i storytellere vezane uz igranje u tom periodu, Storytelling Adventure System priču smještenu u 40-e sa pregeneriranim likovima te novi legacy. Prodajna cijena je oko devet američkih dolara.

forsaken_chroniclers_guide_vol1Forsaken Chronicler's Guide je PDF-only sourcebook za Werewolf: The Forsaken koji će biti izdavan kroz četiri dijela, a sastoji se od raznih ideja i savjeta za vođenje Werewolf igara. Čitav sourcebook sadržavati će 13 chronicle kitova koji se sastoje od različitih varijacija i odstupanja od uobičajenih Werewolf priča, te ideje za vođenje priča u starome Sumeru. Prvi se dio pak sastoji od chronicle kitova koji postavljaju vukodlake u samotnjačke situacije, bez potpore društvene organizacije koja je inače norma u Werewolf: The Forsaken. Pojedini dijelovi ovog sourcebooka biti će prodavani po cijeni od oko četiri američka dolara, dok je cijena čitavog sourcebooka oko devet dolara.

danse_macabreI na kraju, Danse Macabre je tiskani sourcebook za Vampire: The Requiem. Sadrži različite nove poglede na VtR uz obilje novih pravila i opcija. Među njima su savjeti o igranju na tri različite "razine" utjecaja, od lokalnih coteria do globalnih zavjera, novi covenanti poput Brides of Dracula i Children of The Thorns, nova pravila za Humanity te fizičku i mentalnu borbu, nekolicina različitih, neuobičajenih chroniclesa, itd. Prodajna cijena tiskane verzije je oko 40 američkih dolara, dok se PDF inačica prodaje po oko 20.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona