Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Mark of The Xenos

Autor: Exxar

mark_of_the_xenos_250Osim Black Crusadea, FFG su najavili i Mark of The Xenos, dodatak za treću igru iz Warhammer 40,000 Roleplay linije, Deathwatch.

Mark of The Xenos je po najavama bestijarij za Deathwatch. Sadrži opise najrazličitijih prijetnji po Imperij čovjeka. To su na prvom mjestu različiti xenosi odnosno alieni za koje su se članovi Deathwatcha zakleli da će ih istrijebiti, no među njima su također i demoni, podanici kaosa i drugi. Ako je za suditi po Creatures Anathema za Dark Heresy, ovo bi trebao biti jedan od boljih monster bookova za neki RPG.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona