Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Star Trek HeroClix

Autor: Exxar

star_trek_heroclix.jpgProizvođač igara minijaturama WizKids i CBS Consumer Products sklopili su ugovor po kojemu WizKids dobiva pravo proizvodnje Star Trek minijatura temeljenih na HeroClix pravilima.

HeroClix je višestruko nagrađivana linija igara minijaturama od kojih su najpoznatije one temeljene na Marvelovim i DC-ovim superherojima, a o Star Treku ne moramo posebno pričati. Ovaj ugovor obuhvaća dozvolu proizvodnje minijatura temeljenih na svim do sad prikazanim Star Trek serijama i filmovima, a prva igra planirana je za prosinac.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona