Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

White Wolf novosti

Autor: Exxar

whitewolf_newrelease.gifWhite Wolf su u zadnje vrijeme podosta usporili s izdavanjem novih naslova za svoje RPG-ove te su se više fokusirali na elektronska izdanja pa su tako protekli mjesec u prodaju pustili dva nova naslova koji dolaze isključivo u PDF obliku: Compacts and Conspiracies za Hunter: The Vigil i Yazata: The Persian Gods za Scion.

hunter_the_vigil_compacts_conspiracies_150.jpgCompacts and Conspiracies donosi detaljniji pogled na organizacije iz naslova od onoga koji je pružen u do sada izdanim Hunter: The Vigil sourcebookovima. Pokrivene su sve takve dosad prezentirane organizacije, a glavni fokus dodatka jest opisivanje života u njima. Osim toga, tu su i dodatni materijali za svaku od njih poput specifičnih mehanika i opcija za likove.

scion_yazata_150.jpgYazata: The Persian Gods je još jedan u nizu dodataka za Scion koji u igru uvode nove panteone bogova. Ovog puta na redu su bogovi inspirirani perzijskom mitologijom, a osim pozadinskih informacija i svega što je potrebno za kreaciju njihovih sciona, dodatak sadrži i gotovu avanturu na razini heroja.

Prodajna cijena oba ova dodatka jest sedam američkih dolara, pri čemu Compacts and Conspiracies dolazi na osamdesetak a Yazata: The Persian Gods na šezdesetak stranica.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona