Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Compass of Terrestrial Directions 5: The North

Autor: Exxar

exalted_compass_terrestrial_5.jpgIz White Wolfa dolazi peti i posljednji po redu worldbook iz serijala Compass of Terrestrial Directions za drugu ediciju Exalted RPG-a. Compass of Terrestrial Directions Vol. 5: The North se, kao što je vidljivo iz naslova, bavi sjevernim predjelima Creationa.

Poput dosadašnjih worlbookova iz ovog serijala, Vol. 5 donosi širok opis dijela settinga kojeg pokriva. Ako igrate Exalted, ovdje ćete naći zanimljive informacije kao što su detalji o važnijim političkim silama te lokalnim bogovima i zvjerima, brojne neprilike koje mogu zadesiti Exaltede u smrznutim predjelima, te adventure seedove i pozadinski fluff koristan za smještanje avantura u ovaj predio svijeta.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona