Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Compass of Celestial Directions Vol. V: Malfeas

Autor: Exxar

exalted_malfeas.jpgIz White Wolfa dolazi posljednji u nizu od 5 setting bookova za nadnaravne lokacije u sklopu druge edicije Exalteda. The Compass of Celestial Directions Vol. V: Malfeas donosi opis pakla svijeta Exalteda, Malfeasa.

Stvoren od lešine njihovog vođe, Malfeas je tamnica nekolicine Primordiala koji nisu bili uništeni, nego zarobljeni tijekom rata u kojem su Solar Exalted preuzeli vladavinu nad svijetom pod vlasti svojih stvoritelja, Celestial Incarnatea, dotadašnjih slugu Primordiala. U njemu utamničeni i vremenom koruptirani, Primordiali sa svojim demonskim kreacijama planiraju ponovno zavladati svijetom koristeći korupciju i sabotažu smrtnika, ali i Exalteda, kako bi postigli svoje ciljeve.

Osim opisa Malfeasa koji donosi sve potrebno za vođenje avantura u njemu (s detaljnim pogledom na nekolicinu najzanimljivijih lokaliteta), ovaj setting book sadrži i pregršt demonskih bića namijenjenih da budu protivnici igračima. Prodajna cijena jest oko 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona