Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi detalji iz Creatures Anathema

Autor: Exxar

dark_heresy_creatures_anathema.jpgNa stranicama Fantasy Flight Gamesa objavljene su nove informacije za nadolazeću Dark Heresy knjigu - Creatures Anathema.

Riječ je o zbirci kreatura i vanzemaljskih vrsta Calixis sektora, koje je susreo i katalogizirao inkvizitor Felroth Gelt (s kime smo se upoznali u nedavno objavljenoj Disciples of The DarkGods).

Ljubitelji univerzuma Warhammer 40.000 prepoznat će neke stare negativce poput Ambulla, Genestealera, te Enslavera, a detaljnije će biti obrađeni i humanoidni Eldari i Orkovi. Svaki opis popraćen je korisnim adventure seedovima koji će GM-ovima pružiti dodatne informacije i ideje kako implemenirati dotične kreature u svoju kampanju. Za kraj knjige rezervirano je poglavlje o savjetima za upotrebu i pojačavanje antagonista u vašim igrama. Kako će to izgledati na kraju, najbolje da provjerite sami na free previewu Bronze Malifecta.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona