Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SF Vintage u SFeri: Dracula

Autor: ns1

dracula_ad_1972.gif SFerin SF Vintage program se nastavlja i ovaj utorak će se prikazivati filmski klasik koji je bio n-puta ekraniziran, ismijavan, poboljšavan, uljepšavan i na sve ostale načine kopiran. Radi se o filmu "Dracula".

Film će biti prikazan u utorak, 20.1. u prostorijama SFere na Kajzerici s početkom u 19h, a očekuje se da će trajati do 22h. Za razliku od ostalih SF Vintage projekcija, ovdje nije najavljeno predavanje povodom ovog filma što ne znači da ga se ne isplati ići pogledati.

Sljedeći SF Vintage bit će tek u veljači, stoga iskoristite priliku još ovaj mjesec.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona