Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Crtani Romani Šou 2008

Autor: ns1

crs-plakat-2008.jpg I ove jeseni Zagreb je centar svijeta stripa, barem u našim krajevima. Crtani Romani Šou, poznatiji kao CRŠ, i ove će se godine održati u prostorijama Studentskog Centra u Zagrebu. Ovaj međunarodni festival stripa ove će godine ugostiti poznate crtače poput Julesa Radilovića, Rudija Aljinovića, Ivicu Bednjanca, Žarka Bekera, Esada Ribića te Mikija Mustera iz Slovenije.

CRŠ 2008 festival održat će se od 14. do 16. studenog, a više o događaju, kao i cijeli program, pogledajte u našem kalendaru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona