Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

World of Warcraft: Wrath of the Lich King - ponoćna prodaja

Autor: ns1

"NE PROPUSTITE GAMERSKI DOGAĐAJ SEZONE!"

Ovako je Algoritam najavio ponoćnu prodaju ovog dugo iščekivanog dodatka serijalu World of Warcraft. Nakon 2 godine iščekivanja svi fanovi WOW serijala napokon su dočekali nastavak "Wrath of the Lich King" koji im između mnogih novih dodataka omogućuje i napredovanje do 80-e razine.

Kako bi obilježio dolazak ove igre u Hrvatsku, Algoritam je organizirao ponoćnu prodaju s 12.11. na 13.11. u svim većim Algoritmovim centrima u Hrvatskoj.

Više o cijelom događaju, kao i najavljene cijene, pogledajte u našem kalendaru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona