jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King - ponoćna prodaja

Autor: ns1

"NE PROPUSTITE GAMERSKI DOGAĐAJ SEZONE!"

Ovako je Algoritam najavio ponoćnu prodaju ovog dugo iščekivanog dodatka serijalu World of Warcraft. Nakon 2 godine iščekivanja svi fanovi WOW serijala napokon su dočekali nastavak "Wrath of the Lich King" koji im između mnogih novih dodataka omogućuje i napredovanje do 80-e razine.

Kako bi obilježio dolazak ove igre u Hrvatsku, Algoritam je organizirao ponoćnu prodaju s 12.11. na 13.11. u svim većim Algoritmovim centrima u Hrvatskoj.

Više o cijelom događaju, kao i najavljene cijene, pogledajte u našem kalendaru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona