Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Interliber 2008

Autor: ns1

interliber01.jpg Najveći zagrebački sajam knjiga, a vjerojatno i šire, održat će se u studenom, 12.-16.11. na Zagrebačkom velesajmu.

Interliber je međunarodni sajam knjiga i nakladničke djelatnosti, te predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva. Svake godine Interliber okuplja velik broj posjetitelja, kao i izlagača. Od mnogih sajmova koji se održavaju u Hrvatskoj, ovaj je svakako jedan od najvećih i najposjećenijih.

Posjetitelje uvijek raduje novi Interliber jer znaju kako je vrijeme da si priušte dugo željenu knjigu po povoljnijoj cijeni, stoga štedite sada kako biste mogli trošiti na Interliberu 2008!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona