aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Interliber 2008

Autor: ns1

interliber01.jpg Najveći zagrebački sajam knjiga, a vjerojatno i šire, održat će se u studenom, 12.-16.11. na Zagrebačkom velesajmu.

Interliber je međunarodni sajam knjiga i nakladničke djelatnosti, te predstavlja poslovni svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva. Svake godine Interliber okuplja velik broj posjetitelja, kao i izlagača. Od mnogih sajmova koji se održavaju u Hrvatskoj, ovaj je svakako jedan od najvećih i najposjećenijih.

Posjetitelje uvijek raduje novi Interliber jer znaju kako je vrijeme da si priušte dugo željenu knjigu po povoljnijoj cijeni, stoga štedite sada kako biste mogli trošiti na Interliberu 2008!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona