Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

VI. povijesni festival u Dubrovniku je završio, a mi vam donosimo izvještaj, slike i filmiće!

Autor: ns1

slika014.jpg U nedjelju 28. rujna završio je VI. povijesni festival u Dubrovniku. Kraj festivala označio je ples/igra sa sabljama koja je plijenila svačiju pozornost.

Festival je protekao uspješno, a mi vam donosimo izvještaj sa cijelog događanja, kao i galeriju slika koja će još biti nadopunjena tokom tjedna. Kao posebnost donosimo vam i dva filmića koji prikazuju renesansni ples i Morešku!

Svakako vas pozivamo da pogledate galeriju i pročitate izvještaj na našem portalu te osjetite barem dio povijesnog Dubrovnika.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona