jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

VI. povijesni festival u Dubrovniku je završio, a mi vam donosimo izvještaj, slike i filmiće!

Autor: ns1

slika014.jpg U nedjelju 28. rujna završio je VI. povijesni festival u Dubrovniku. Kraj festivala označio je ples/igra sa sabljama koja je plijenila svačiju pozornost.

Festival je protekao uspješno, a mi vam donosimo izvještaj sa cijelog događanja, kao i galeriju slika koja će još biti nadopunjena tokom tjedna. Kao posebnost donosimo vam i dva filmića koji prikazuju renesansni ples i Morešku!

Svakako vas pozivamo da pogledate galeriju i pročitate izvještaj na našem portalu te osjetite barem dio povijesnog Dubrovnika.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona