Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Besplatni tečaj izrade verižnjača

Autor: ns1

rsz-grb.jpg Zagrebačka srednjovjekovna udruga "Red Srebrnog Zmaja" započela je ovu jesen s radom u novom prostoru na adresi Ilica 48 u Zagrebu. S obzirom na novi prostor, udruga je osigurala i BESPLATNI tečaj izrade verižnjača, odnosno srednjovjekovnih chainmail oklopa. Tečaj je otvoren za sve zainteresirane svaki četvrtak od 18:00 do 22:00 sata. 

Prostor udruge Red Srebrnog Zmaja nalazi se u haustoru pored Hospitalije, na samoj tramvajskoj stanici. Za više informacija posjetite službenu stranicu udruge: www.srebrnizmaj.com.

Radionica je u potpunosti sponzorirana od strane Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona