Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

VI. povijesni festival u Dubrovniku

Autor: ns1

1222166904_392_velika_povijesni_program_v.jpg I ove godine grad će Dubrovnik ugostiti mnoge srednjovjekovne udruge iz raznih krajeva Hrvatske.

Povod gostovanja ovih udruga je VI. povijesni festival koji se odvija pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika, a u organizaciji renesansne dubrovačke udruge Ragvsevm i suorganizaciji Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Povijesni festival će trajati od četvrtka 25.9. do nedjelje 28.9. a na ulice i trgove Grada će unijeti duh srednjeg vijeka. Za više detalja o samom događaju, kao i program događanja, pogledajte naš kalendar.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona