jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

VI. povijesni festival u Dubrovniku

Autor: ns1

1222166904_392_velika_povijesni_program_v.jpg I ove godine grad će Dubrovnik ugostiti mnoge srednjovjekovne udruge iz raznih krajeva Hrvatske.

Povod gostovanja ovih udruga je VI. povijesni festival koji se odvija pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika, a u organizaciji renesansne dubrovačke udruge Ragvsevm i suorganizaciji Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Povijesni festival će trajati od četvrtka 25.9. do nedjelje 28.9. a na ulice i trgove Grada će unijeti duh srednjeg vijeka. Za više detalja o samom događaju, kao i program događanja, pogledajte naš kalendar.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona