Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rikon 2008

Autor: ns1

rikon2008.jpg Ovogodišnji Rikon 2008 svakim se danom bliži. Da vas podsjetimo, Rikon je riječka konvencija o znanstvenoj fantastici i fantastici i održava se svake jeseni u zgradi riječkog Filozofskog fakulteta. Ove godine Rikon 2008 će se održati od 10.10 do 12.10.

Kako se konvencija bliži, tako je i njezin program sve bliže kraju. Za vas smo na našim stranicama pripremili pregled programa Rikona 2008. Kako će se program mijenjati tako će se i naše stranice ažurirati.

Progam Rikona 2008. i neke informacije o samoj konvenciji možete pogledati u našem kalendaru, tj. događajima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona