Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ružica grad, vila Ružica

Autor: ns1

24.jpg Pored današnjeg grada Orahovice nalaze se ruševine negdašnjeg srednjovjekovnog Ružice grada.

Uz Ružicu grad je vezana zanimljiva legenda o njegovom nastanku, okrutnosti njegovog vlasnika prema lokalnim vilama i prokletstvu koje su vile bacile na grad.

Ono što je zanimljivo što će se krajem ovog mjeseca, 31. kolovoza 2008. kod ruševina Ružice grada organizirati srednjovjekovni događaj koji bi trebao privući velik broj posjetitelja.

Nažalost, službene obavijesti, pa tako niti programa, još nema, što nije razlog da 30. kolovoza ne posjetite ovaj zanimljivi grad.

Više o legendi Ružica grada pogledajte na YouTube-u.  

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona