Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Završene su 644. rapske viteške igre

Autor: ns1

p7250414.jpg Danas, u nedjelju 27.7. su svečano završile 644. viteške igre rapskih samostreličara, danas znane kao "Rapska fjera".

Rapska fjera je srednjovjekovni ljetni festival koji se proteže kroz 3 dana od 25.7. do 27.7. i završava tradicionalnim natjecanjem u gađanju samostrelom.

Ove igre će se ponoviti još jednom ove godine 15.8. te vas svakako pozivamo da prisustvujete tom događaju.

Izvještaj s ovogodišnje Rapske fjere je u pripremi i možete ga očekivati na portalu kroz nekoliko dana. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona