Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Ubojstva" je osvojio…

Autor: Nea

Ubojstva_kraljevaU prvom, od naša tri obećana nagradna natječaja iz rubrike Povijest, dijelili smo knjigu “Ubojstva kraljeva”. Sve što ste trebali je odgovoriti na pitanje:

Koja su sredstva bila omiljena ubojicama kraljeva?

Točan odgovor glasi: Sjekire i otrovi

Uz točan odgovor trebalo je i nešto sreće, a nje je najviše imao naš pobjednik Duje Kovačević iz Splita.

Duji čestitamo, a svima ostalima želimo više sreće u novom nagradnom natječaju koji je već krenio, a u kojem dijelimo knjigu “Ludilo kraljeva”.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona