Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Goblinov lančić dobit će...

Autor: Belmorn

Don_Gebis-O_Zavodnik150Nagradni natječaj Goblinovog Gebisa je gotov, a ako vas zanima tko je sredni dobitnik ili dobitnica, pogledaje ovdje.

Opširnije...

Sudjelujte u nagradnjači Goblinovog Gebisa

Autor: Belmorn

Don_Gebis-O_Zavodnik150Svake srijede možete čitati novu epizodu našeg webcomica Goblinovog Gebisa, a ovaj tjedan vam se pruža prilika da osvojite i malu nagradu. Saznajte kako.

Opširnije...

V.B.Z. romane pod borom naći će...

Autor: sabriel

vbz_sajam150Povodom Velikog božićnog sajma nakladničke kuće V.B.Z. koji se održao prošli tjedan, imali ste prilike birati između 3 zanimljiva romana. Dobitnici su... 

Opširnije...

"U potrazi za neznanim Kadathom" osvojili su...

Autor: sabriel

kadath150Nagradni natječaj u kojem ste imali prilike osvojiti 2 primjerka priče U potrazi za nenznanim Kadathom, posthumno objavljene knjige H.P. Lovecrafta, u izdanju Zagrebačke naklade, je došao svom kraju. A sretni čitatelji/čitateljice su... 

Opširnije...

Wolf Hall putuje u naručje...

Autor: sabriel

wolf_hall150Na kraju svakog Facebook nagradnog natječaja, najslađi dio je proglašenje pobjednika/pobjednice. Tako roman Wolf Hall u izdanju V.B.Z. - odlazi... 

Opširnije...

A Dance with Dragons ide...

Autor: sabriel

dance_dragons150Po završetku nagradnog natječaja A Dance with Dragons slijedi i ime sretnog čitatelja/čitateljice kojem će uskoro stići na kućnu adresu. A to je...tarammmmmm...

Opširnije...

Vještice će uskoro otkriti...

Autor: sabriel

otkrivanje_vjestica150Uz pomoć nakladničke kuće Fraktura jedna osoba će uskoro otkriti vještice u fantasy uspješnici spisateljice Deborah Harkness...

Opširnije...

Nagradni natječaj Planetopije

Autor: Exxar

logo_fhr_150Dragi čitatelji i čitateljice portala Fantasy-Hrvatska, za one od vas koji vole priče - čitati, pisati, prepričavati - našli smo idealnu knjigu. U suradnji s nakladom Planetopija dijelimo knjigu "Pričosvijet". Saznajte kako ona može postati upravo vaša na našim Facebook stranicama!

"Ubojstva" je osvojio…

Autor: Nea

Ubojstva_kraljevaU prvom, od naša tri obećana nagradna natječaja iz rubrike Povijest, dijelili smo knjigu “Ubojstva kraljeva”. A sada, saznajte i pobjednika :).

  

 

Opširnije...

Osvojen i nastavak Elrica!

Autor: sabriel

elric-kronike-2I drugi nastavak romana Elrica od Melnibonea u izdanju Zagrebačke naklade ide u ruke sretnom čitatelju Fantasy-Hrvatske...

Opširnije...

Uskoci su osvojeni!

Autor: ns1

uskoci_250USKOCI su osvojeni, ali samo u nagradnom natječaju naravno. Nagradno pitanje je glasilo "O kojoj vrsti igre se radi?" Iako je, prema izdavaču igre, točan odgovor glasio "board game" priznali smo i "kartaška igra", odnosno "igra kartama" i slično. Zahvaljujemo se sponzoru Goblinovog natječaja, izdavaču "Amalgam - games for the world".

Opširnije...

Srebrni jezik osvojili su...

Autor: ns1

srebrni_jezik250Završio je naš nagradni natječaj Kameno srce i zadnja knjiga iz trilogije je podijeljena 3 puta sretnim dobitnicima koji su izvučeni u ponedjeljak. Zahvaljujemo se sponzoru nagrada "Ljevak" koji je omogućio svim sretnim dobitnicima da uživaju u ovoj trilogiji.

Opširnije...

Dobitnici romana Željezna ruka

Autor: sabriel

zeljezna-ruka150Došli su rezultati i drugog po redu nagradnog natječaja u suradnji s Nakladom Ljevak, u kojem su tri sretna dobitnika osvojila po primjerak romana Željezna ruka iz trilogije Kameno srce, bitanskog pisca Charlieja Fletchera.

Opširnije...

Troje osvojilo roman Kameno srce!

Autor: sabriel

Kameno_srce150Izvukli smo sretne dobitnike romana Kameno srce, prvog romana iz trilogije Charlieja Fletchera koji predstavljamo zajedno u partnerstvu sa Nakladom Ljevak. A roman su osvojili...

 

Opširnije...

"Prije potopa" odlazi kod...

Autor: Nea

get_slika_varijacija.phpZavršen je još jedan nagradni natječaj u kojem je nagrada knjiga "Prije potopa – Dokaz da je biblijski potop bio stvaran događaj" u nakladi "Starog Grada". Pročitajte što je pobjednik trebao odgovoriti i tko je imao najviše sreće.

Opširnije...

Dobitnik prvog romana o Elricu

Autor: sabriel

elric-kronike-2Prošlog petka na subotu završili smo sa drugim nagradnim natječajem u suradnji sa Zagrebačkom nakladom, u kojoj smo dijelili prvi roman o Elricu Melniboneu. Saznajte u čije sretne ruke ide...

Opširnije...

Ciklus svemirskih katastrofa osvojio/la je

Autor: Nea

uvodU našem nagradnom natječaju dijelili smo jednu knjigu „Ciklus svemirskih katastrofa – Potopi, požari i skapavanja u povijesti civilizacije“, a kako biste se kvalificirali kao pobjednik morali ste dati točan odgovor na pitanje:

Opširnije...

Kad tamno istekne - pobjednica natječaja!

Autor: sabriel

kadtamnoistekneIzvukli smo sretnu dobitnicu nagradnog natječaja koji smo proveli u suradnji sa Zagrebačkom nakladom, u kojoj se dijelio primjerak romana Tima Powersa Kad tamno istekne.

Opširnije...

Sretan dobitnik ili dobitnica je...

Autor: Nea

uvodU nagradnom natječaju dijelili smo knjigu "Znanstvenik, luđak, lopov i njihova žarulja", a sve što ste trebali učiniti je dati točan odgovor na pitanje: “Što je napravio Paul Baumann?”  Koji je točan odgovor te tko je sretni dobitnik ili dobitnica, pročitajte u nastavku.

Opširnije...

"Mrežu moći" će dobiti...

Autor: Nea

mrea_mociU našem nagradnom natječaju dijelili smo jednu knjigu "Mreža moći", a kako biste se kvalificirali kao pobjednik morali ste dati točan odgovor na pitanje:

"Što o Danu Brownu kaže Jordan Maxwell?".

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona