xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Izložba ilustracija Milivoja Ćerana u Osijeku

Autor: ns1

izlozba01.jpg U travnju 2008. je završila izložba ilustracija Milivoja Ćerana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku. Izloženo je ukupno 20 ilustracija nastalih u zadnjih nekoliko godina, a izložba je obilježila Međunarodni dan dječje knjige i rođendan H.C. Andersena (2.4.). 

Izložbu je posjetio i sam ilustrator Milivoj Ćeran u pratnji vitezova Reda Srebrnog Zmaja, te su za najmlađe organizirali malu radionicu chaina, mačevanje i školu mačevanja.

Umjesto izvještaja s ovog malog događaja prilažemo slike u našoj galeriji.

www.mceran-art.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona