Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izložba ilustracija Milivoja Ćerana u Osijeku

Autor: ns1

izlozba01.jpg U travnju 2008. je završila izložba ilustracija Milivoja Ćerana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku. Izloženo je ukupno 20 ilustracija nastalih u zadnjih nekoliko godina, a izložba je obilježila Međunarodni dan dječje knjige i rođendan H.C. Andersena (2.4.). 

Izložbu je posjetio i sam ilustrator Milivoj Ćeran u pratnji vitezova Reda Srebrnog Zmaja, te su za najmlađe organizirali malu radionicu chaina, mačevanje i školu mačevanja.

Umjesto izvještaja s ovog malog događaja prilažemo slike u našoj galeriji.

www.mceran-art.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona