kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

RIKON Video festival

Autor: ns1

3zmaj-logo.jpg Udruga ljubitelja fantastike "3. zmaj" na ovogodišnjem će Rikonu 2008. po prvi put organizirati i video festival.

Prijavnicu i uvjete u .doc formatu možete skinuti ovdje.

PRAVILNIK RIKON VIDEO FESTIVAL
1. RIKON VIDEO festival će se održavati u sklopu konvencije Rikon 2008., od 10. do 12. listopada 2008. godine.
2. Pravo sudjelovanja imaju svi autori video uradaka.
3. Sadržaj filma se mora odnositi na jedan od sljedećih žanrova:
znanstvena fantastika, fantasy ili horor.
4. Godina proizvodnje nije bitna.
5. Trajanje i tehnika snimanja video uradaka nisu ograničeni.
6. Autori smiju slati isključivo vlastite radove. U protivnom odgovaraju za svoje postupke sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima. Organizacija Rikona 2008. ne preuzima odgovornost za takve postupke.
7. Svaki autor može poslati neograničen broj radova. Svaki rad mora biti poslan u zasebnoj pošiljci, na zasebnom mediju i s ispunjenom zasebnom prijavnicom.
8. Radovi moraju biti na hrvatskom jeziku ili imati hrvatske titlove.
9. Filmovi moraju biti poslani na CD ili DVD mediju u bilo kojem video formatu.
10. Pristigle radove ne vraćamo.
11. Uz CD ili DVD medij, prijava mora sadržavati ispunjenu prijavnicu i adresu pošiljatelja.
12. Organizator zadržava pravo da pristigle radove koristi u promotivne svrhe.
13. Sve troškove, kao i rizik slanja video uradaka snosi pošiljatelj te time organizatora oslobađa svake odgovornosti.
14. Organizator zadržava pravo diskvalifikacije iz natječaja radove koji ne udovoljavaju uvjetima natječaja.
15. Organizator za pristigle radove ne isplaćuje honorare.
16. Radove će ocjenjivati žiri organizatora i publika.
17. Najbolji radovi će primiti simboličnu nagradu. Proglašenje pobjednika će se održati posljednjeg dana konvencije Rikon 2008.
18. U slučaju da autori nisu u mogućnosti osobno primiti nagradu, organizator snosi troškove dostave nagrade, ako je autor naznačio adresu pošiljatelja.
19. Radove s ispunjenom prijavnicom šaljite najkasnije do 15. rujna 2008. na adresu:
Udruga ljubitelja fantastike "3. zmaj"
Tihovac 13
51000 Rijeka
20. Potpisivanjem prijavnice autor prihvaća sve navedene točke Pravilnika.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona