Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pobjednici nagradne igre ERIDAN!

Autor: ns1

eridan6.jpg I otkriveni su pobjednici nagradne igre od udruge "3. Zmaj" koji su morali odgovoriti na nagradno pitanje "Kada je izašao prvi broj Eridana?"

Pobjednici su dobili najnoviji 6. broj Eridana i mogu ga podignuti na štandu udruge 3. Zmaj na SFeraKonu u Zagrebu za vrijeme trajanje konvencije, dakle do nedjelje popodne.

Pobjednici su:
Ivan Gutschy
David Kelečić 

www.sferakon.hr
www.3zmaj.hr 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona