Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izložba ilustracija Milivoja Ćerana u Osijeku

Autor: ns1

mceran_poster-za-web.jpg Svake godine 2. travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige i rođendan H.C. Andersena. Ovom prigodom u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku postavlja se izložba ilustracija Milivoja Ćerana.

Pozivamo Vas na otvorenje u srijedu 2.4.2008. u 19.30 h.

Izloženo je 20 ilustracija nastalih u zadnjih par godina.

Adresa knjižnice je:
Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek
Europske avenije 24
Osijek

 

www.mceran-art.com

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona