Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sveta Helena 1557. - obljetnica bitke

Autor: ns1

helena07.jpgI ove će godine Turistička zajednica Zelina u suradnji s udrugom "Vitezovi zelingradski" organizirati obljetnicu bitke kod Sv. Helene koja se odigrala 1557. godine. Prošle godine posjetitelje je dočekao dobar program, raznovrsna ponuda, te nezaobilazan pečeni vol, kao i druga srednjovjekovna jela po prihvatljivim cijenama. Vjerujemo kako će i ove godine program biti zanimljiv, posebno onima koji još nisu posjetili ovakva događanja. Više o samom događaju pogledajte u našim najavama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona